Ledsen för dålig uppdatering!

Som rubriken lyder, jag var väldigt trött både idag och igår. Har en sån huvudvärk efter konserten igår! Jag var på Helsingborgsfestivalen med Sofie, och det var supermycket folk! Trots allt stod vi längst fram. Vi såg bland annat Calle (2:a i idol), Sean Banan, Amy m.m. Amy hade jag redan autografer från, var ett fan av henne när jag var yngre. Sean banan sålde sin sigel "Skaka Rumpa" och var bara tvungen att köpa den. Var supernervös när han kom fram och skrev sin autograf till mig! Han var supertrevlig, precis som alla andra var :) Sen på kvällen satt jag vi laptopen och kollade på gammla avsnitt av Total Drama Island. Haha, tycker Owen är så rolig!" Sen somnade jag direkt! Hon åkte hem från en stund sen, just nu städer jag mitt rum och packar väskan, ska till Farmor och Farfar imorgon och stanna där tills Onsdag. Då blir det massa motion som gäller och nyttig mat! Farmor har ju diabetes, och det accepterar jag. Men både jag och Farfar är sockerfreaks haha xD Nu ska jag städa vidare!







Typiskt!

Snart ska jag ta en taxi till flygplatsen och åka hem. Ska bli skönt! Ska bland annat träffa tjejkompisarna och ha mys :) Jag kommer hem ikväll vid 6 tiden om allt går som planerat. Just nu skiner solen här i BudaPest, så typiskt när vi har haft skitväder hela tiden! Så kan det gå, men jag har ändå haft kul! Vill åter igen tacka alla som läser och följer min blogg. Fick 73 besokare igår! Väldigt roligt att se :) Dessutom MÅSTE jag ta tag i mina mejl på gSm. Har över 8000 st! Och dem blir bara fler och fler. Dumt av mig, jag skulle svarat på dom från allra första början.
Men nu ska jag iaf försöka svara på dom, tar inte alla på en gång. Kanske 1000 st om dagen? Svarar dock inte på kedjemejl, tigg-mejl, lank-mejl osv. Och vi har ju också fått två nya JD! Stort grattis till vinnarna Elgitarren och --Linnea--! Hejade faktist på båda två, extremt duktiga och jag ser fram emot att se era kolletioner :) Tyckte även de andra var duktiga och kämpade tappert. Vem hejade ni på i JD? :)




Fanta Hallon!

Tidigare idag var jag inne i en butik närma vårt hotell (Kollade upp namnet på vårt hotell som heter Normafa)
Så kollade jag på läsk, så hittade jag en ny fanta! Fanta Hallon, såklart så köpte jag den.
Smaken kändes bekant och syrlig, ganska god men inte min favorit fanta :) Min favorit är fanta exotic definitivt!
Innan var det fanta fläder, men den försvann från butikerna för ett bra tag sen. Synd!
Vilken fanta sort är mina läsares favoriter? :)







Kallt!

Jag var nyss och badade i poolen här på hoteller, och gissa om det var kallt! Men efter ett tag så blev man van. Pappa utmanade mig på att simma idioten (fram och tillbaka) Fick 200 för det haha :D Har alltid varit bra på simning, det är en av mina favoritsporter! Gillar även ridning och jogging. Tyvärr så brukar jag inte ha tid till att rida eller åka till badhuset. Jag har simmat innan varje torsdag och ridit varje lördag men det tog för mycket tid. Jag rider ibland med min kompis som också har gått på samma ridskola som mig. Det bästa är att rida ut i skogen :) Hoppa är också superkul! Jag ska sova över hos min kompis som bor i Malmö sen i Augusti. Hon har 4 st hästar! Brukar rida ut på hennes häst Prisma. Hon har också nyligen skaffat en skettlandsponny, urgullig är den! Men tyvärr så är jag lite för stor för att rida på den och man kan inte rida på en skettlandsponny innan den fyllt 5 år! Synd, men det ska ändå bli superkul! :) Vi tog bussen in till stan idag ändå, vi var ju tvugna att äta lunch och så köpe jag en tröja med min kompis favoritidol på som hon ska få! Hoppas verkligen hon blir glad för den, saknar henne så! Vi brukar alltid snacka i telefon i timmar varje dag. Men det blir ju lite dyrt om jag skulle gjort det utomlands. Dessutom så har min bipbiljett kommit från posten, gratis! Det blir säkert bio med ngn kompis nästa vecka :) Har redan planer denna veckan! Just nu undrar jag vilken film jag ska se, jag är inte så förtjust i Twilight, New Moon och Eclipse. Har ngn av mina läsare något tips? :)






Drömmer mig bort...

Till en vit strand med klart blått vatten där det är 40 grader varmt! Det skulle inte sitta fel, med tanke på att vi har haft riktigt dåligt väder här! Lite uppehåll idag iaf. Jag måste också få tacka för de fina kommentererna och mina nya läsare :) Superkul! Jag vaknade extremt tidigt idag, och fick knappt någon sömn alls! Först var jag så fokuserad när jag satt och spelade på mitt nya mörkrosa Nitendo Dsi, man kan ju bli beroende av Mario haha ;) Och efter 10 försök så vann jag! Sen läste jag gammla Frida tidningar och försökte sova. Jag slumrade till några gånger, men det varade inte länge. Telefonen ringde även 06:00 på morgonen, och jag är brukar ju sova till 12 vanligtvis. Så om jag inte riktigt får sova hur länge jag vill kan jag bli på riktigt dåligt humör ^^ Sen så snarkar ju Pappa så otroligt högt! Skulle vilja ha ett eget rum, det kommer ju jag och Sofie ha på Mallorca! :) Faktist, så lägtar jag till vuxenlivet då jag flyttar hemifrån och kan bestäma själv vart jag vill resa o.s.v. Thailand ligger 1:a just nu, Japan därefter och på tredje plats Nya Zeeland! Jag åker rätt så mycket i Europa, och skulle tycka det var roligt och komma ut i någon annan världsdel :)


Stackars pappa!

Just nu tycker jag väldigt synd om honom, eftersom även hans plånbok är snart tom p.g.a all shopping ;) Idag köpte jag ett par skor, liknar ett par converse skor som är cerise färgade och svarta. And I love them♥ Kostade bara 100 kr, sjukt billigt! Sen köpte jag även ett nattlinne och matchande trosa + bh :) Cute! Idag var det äntligen lite uppehåll! T.o.m solen stack fram på förmiddagen och lite på eftermiddagen! Imorgon ska vi inte åka in till stan utan stanna på hotellet och chilla. Har inte ens hunnit bada i poolen p.g.a ovädret! Även om solen är framme så är det rätt så kallt. Nu längtar jag hem till Sverige, nu har jag tröttnat på att flyga fram och tillbaka! Särkilt om man reser 13 gånger om året som jag! Men jag överlever ;) I helg blir det nog ganska lungt, ska nog sova över med en kompis och ha spa-helg! Alltid roligt, även om man måste städa efter sig... Men sånt är livet! Det blir även en tripp till väla, hade tänkt titta på en ny mobil, har ju haft min n uvarandre mobil i 3 år! Sjukt trött på den just nu, vill köpa en Iphone vilket jag såklart inte har råd med :(


Mina söta skor♥ (Mycket mer cerise irl)




Mitt söta sov-sett :)


Och även på baksidan av underdelen var där en ficka haha ;)



Världens sötaste tröja♥

Äntligen är jag framme i BudaPest! Jag kom igår, och såklart så var flyget försenat så vi fick vänta en halvtimme. Sen stod en lyxig bil och väntade på oss, som körde oss till vårt hotell :) Vet dock inte vad hotellet heter, ska kolla upp det! Iaf, igår så orkade vi inte åka in i själva Centrum så vi stannade på hotellet och åt middag. Jag var verkligen super hungrig, eftersom jag bara hade druckit till frukost! Hade nt ätit på säkert 8 timmar! Men jag är van :) Idag har vi tagit massor med tåg, taxi och tunnelbanor överallt. Vi promenerade även en hel del, och även om jag hade på mina sneakers så är mina fötter helt slut! Skönt att äntligen få vila efter ha varit ute i 10 timmar. Denna gången tog vi med laptopen också! Och det funkade galant, så den kommer jag ta med framöver när vi åker på semester! Annars ligger den bara uppe på vinden och skräpar. Just nu kollar jag på Legally Blondes 3, en superbra film verkligen! :) Massa rosa, det passar mig! Pratade även om Thailandsresan, som tycärr nt kommer ske förrän mamma fyller 50, alltså 2,5 år. Men en god nyhet är att vi kommer Bankok♥ Mamma var helt anti till det, eftersom hon inte är en "storstadtjej" vilket jag är och efter allt som hänt nu, men jag lyckades övertala henne haha :) Kommer spara rejält med pengar tills dess! Men jag har redan spenderat mitt förskott på mitt kort! Tex på min Cupcake klänning som jag köpte på tradera, har dock inte fått hem den än men den ligger nog i brevlådan när jag kommer hem ;) Sen så vill jag köpa ett nytt smyckesställ! Var inne på att köpa ett hello kitty smyckesställ i rosa. Sen köpa smycken till smyckesstället såklart på Cocoo.se och Candied Poisson! Btw, köpte världens sötaste tröja idag, en tröja med Mimmi Pigg! Sen har den också storbrittaniens flagga på kläderna med texten "london Girl" Vilket passar mig! :) Nu ska jag titta klart på filmen och Chilla. Tyvärr har jag nt min Usb-kabel med mig, så bilder får ni när jag kommer hem på Torsdag!




Omg!

Det kan man verkligen säga, det blir en till resa till hösten! :o Till Warszawa! Denna gången blir vi typ 10 st som reser. Jag, Mamma, Pappa, Storebrossan, Min kusin och hennes kille, Moster, morbror och förmodligen min andra kusin och hans kompis, min halvkusin med hennes fru :) Så vi kommer åka en helg i antaglien September :)
Aja, en resa i taget! :) Nu tänker jag visa er bilder på hoteller i Gdansk :)



Badrummet:




Resten av rummet:






Utanför hotelet:




Maria♥

För nt så länge sen, så hälsade jag på Maria! :) Vi hade aldrig träffats förut, så det var lite pinsamt i början. Men som tur så tog det nt så lång tid förrän båda snackade förfullt ;) Hon åkte tåg ner hit och blir här en vecka, tyvärr så hade vi bara denna korta stunden på oss, nästa gång så ska vi planera i tid! :)
Först så åkte vi till deras lilla "sommarstuga" och gick ner till stranden. Det var otroligt varmt, så vattnet svalkade riktigt mycket! Sen så blev vi lite crazy och hade lerkrig haha! Resultatet kan ni ju själva se på bilderna... Sen blev det sovis hos mig, så vi gick ner till affären och köpte lite smått och gott. Sen tittade vi mycket på film, och jag var riktigt trött. Jag kämpade till och med för att hålla mig vaken! Sen satt vi mest vid datorn och aa, jag kanske nt borde gå in på detaljerna haha ;) Obs, det är min gamla Puma bikini xD



Blygisarna haha :)




Sandigt!






Bubbles

Igår hann jag inte blogga, sjukt va? ;o Nyss åt jag frukost som bestod av ett glas juice och en halv omelett med kantareller och svamp, supergott! Sen vid kl. 1 blir det spa som gäller! :) 45 minuters behandling med ansiktsbehandling, massage m.m. Det ska bli superskönt. Men tyvärr så ska jag åka hem ikväll :( Aja, det var kul så länge det varade! Fast det lär ju nt dröja så länge för på söndag lyfter planet mot Ungern!
Iaf, igår så åkte vi in till Sopot med Taxi mot Centrum. Jag trodde det skulle vara fullt med shoppingcenter osv, men så fel jag hade! Det var endast 3 st butiker med kläder :S Annars var det mest barer, resturanger osv. Men jag lyckades köpa något iaf, en cerise bikini med svart zebramonster! :) Gillar den supermkt och är min nya favoritbikini♥
Passade på att testa den nar jag badade i det enorma badkaret som vi hade. Hällde i hela 3 flaskor med badskum i vattnet! Älskar att bada skummbad, och da ska det va mängder med skumm! Badkaret rymde också 100 liter minst, så lyxit ;) Aja, det ar supervarmt ute och nu ska jag ut en sväng, ciao :)



Bikinin♥



Gdansk again!

Hello bloggen :) För ung, 2 timmar sen landade jag på Gdansks flygplats! Det var en ganska obehaglig flygtur och emellanåt kändes det som att motorerna stannade ;o Fast som tur gick allting bra, och vi kom nt ens upp på full hojd. Så flygturen tog bara 1 timme. Just nu har jag precis ätit, det blev Anka, rostade potatisar, kantarellsås m.m. Det var verkligen supergott! Sen så hittade jag en liten fin filur på tallriken ocksa, nämligen en kräfta! Jag älskar verkligen kräftor och andra skaldjur! Blev riktigt mätt, men ändå tog jag glass till efterrätt som jag bara tog 3-4 tuggor på.Imorgon ska vi åka in till stan och utforska staden, lite shopping osv. Har ju varit här forut ju för nt sa länge sen :) Ska snart boka spa tills på onsdag, det är en riktig spa-behandling, som jag ser fram emot! :)
Nu ska jag bada bubbelbad i vart lyxiga badkar!




I love bubbles♥



Min goda middag:






Bakken 16/7 - 2010

Just nu sitter jag och kollar in avsnitt av Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan (En anime-serie).
Imorgon blir det då jobb som vanligt, och en vilodag :) Jag har ju haft fullt upp hela tiden! Jag var ju bland annat med Maria en hel dag och sen sov vi över, och igår var jag även på Bakken med Sofie och sovde över.
Gissa om jag var slut! Mådde tillslut illa efter allt åkande! Men det beror nog på hotdogen jag åt. Sen åt jag även en supergod glass, Och i Danmark så brukar man ju även toppa glassen med sylt, vispgrädde och en gräddbulle på toppen. Jag gillar inte sylt så jag valde bara lite grädde men det var nog. Jag åkte en hel del! Berg och dalbanan, Uppskjutet, Flumride, Draken, Racerbilarna (Typ en miniberg och dalbana), Ulven, Spökhuset m.m. Gissa om vi blev rädda när vi åkte spökhuset ;o Det var t.o.m någon som tog en i nacken osv! Den åkte vi inte om ;) Och vi hade verkligen tur, för i början när vi skulle köra in stod det massor med folk utanför entren! Då tänkte jag "Herregud, nu får vi vända och åka hem". Men det var tvärtom, det var superlite folk eftersom Bakken hade nyss öppnat :) En gång fick ´vi ju vända hem ör att det var för mycket folk! Sen blir det nog till Bakken en gång till med Sofie i Augusti, skulle egentligen till Liseberg men vi tror det blir Bakken eftersom det är så långt till Liseberg! Haha, då ska jag åka tornadon flera gånger ;) Den var ganska läskig, eftersom vi satt baklänges och den var riktigt snabb och lutade sig mycket. Vi skrek mest hela vägen haha, men sen när vi gick av så ropade jag: En gång till, en gång till! Haha, stackars Sofie blev illamående! Sen efter jag åt en hotdog mådde jag superilla och hade ont i magen och ville bara hem! Jag sov hela tiden i bilen och vaknade sen när vi skulle på båten. Vi satt ute och njöt av utsikten :) Här kommer det fullt med bilder!




 Entren:


Karusell som går åt alla håll, och upp och ner, den åkte jag inte :S


Tornadon, en av mina favoriter♥:



Racing, också en favorit som jag säkert åkte 8 gånger:


Lustiga huset! Och jag bara måste berätta en pinsam grej för er! Just när man ska ut från huset så är det rullstrappor som jag nt riktigt gillar att glida ner för, så jag hoppar istället. Och så blåser det också emellan, så jag väntade och hoppade och olyckligtvis så blåset kjolen upp! Snacka om pinsamt och alla bara glodde :S


Berg och dalbanan:


Draken:


Barnkarusellerna:



Den supergoda glassen med smak av bubbelgum♥:



Shoppingrunda!

Igår fick jag gå upp tidigt och duscha, jag som hatar att vakna tidigt! Efter det smörjde jag in mig med min Hello-kitty Body Lotion som jag köpte på H&M för endast 29 kr! Köpte 3 st och även Hello Kitty läppglans med smak av Ananas. I like! Men igår köpte jag endast en sak, är ju nästan pank! Nu förtiden går pengarna åt på en sekund haha ;) Vi åkte till familia och där köpte jag en mascara som heter Fiberwig! Underbar mascara verkligen, köpte den på Kicks för 220 kr :) Sen blev det en banan milkshake. Vi tog bussen hem och höll på att dö av värmeslag! Det var supervarmt igår, jag kunde nt ens sova :o Ni kan ju gissa om att jag var trött! Jag och Sofie tittade på filmen och efter hälften av filmen somnade jag, haha! Sen på kvällen snackade vi mest, tog en glass osv :) Jag tog Ben & Jerrys Peanut butter and cookie dough! Ganska god, man orkar nästan inte hela ;o Sofie tog en nogger och sen var det dags för henne att åka hem. Våra föräldrar snackade och disskuterade att Sofie skulle få följa med mig till Mallorca nästa år :D Visst, det lär ju dröja men vi har redan börjat planera haha ;)
Nu ska jag packa till imorgon för då ska jag träffa Maria (MariaMiaPia @ gSm)
Vi ska träffas på stranden! Sen på torsdag blir det Bakken och sleep over med Soffan :) Även i helg ska jag sova över med Luka (lukaa.blogg.se) Gud, vad jag längtar till allt! :)



FiberWig Mascara:




Glassen:


Vit-ChokladMousse!

                    Nu är jag ätnligen klar med efterrätterna :) Här kommer receptet (Taget ur Rutiga kokboken)

                                                    Vit-Chokladmousse


                                       Moussen bör helst göras dagen innan den skall serveras.

                                       M    Tid: 45 minuter  4-6 port
                                       Vitchoklad (Kan också använda mörk choklad)     150 Gram
                                       Ägg       1 st
                                       Äggulor  2 st
                                       Rom (Om man vill, annan sprit funerar det med)   1 msk
                                       Äggvitor   2st
                                       Vispgrädde    3 dl

Skär sönder blockchokladen  i små bitar. Lägg dem i en liten skål eller djup tallrik. Ställ denna över en kastrull med sjudande vatten (Vattenbad). Låt stå tills chokladen har smält. Se till att vattenångan inte kommer i chokladen, den kan då bli grynig. Tillsätt ägget och äggulorna, en i taget, samt eventuellt rom (eller annan sprit). Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden. Blanda försiktigt chokladsmeten med äggvitorna. Tillsätt därefter grädden. Lägg upp i små efterrättsglas, krämkoppar eller i glasskål. Kyl det hela. Servera med rån och vispapad grädde. Rekomenderar receptet verkligen! :)



Pasta och annat Mums♥

Idag har jag jobbat, vilket är supertrist när det är så varmt! Som tur så gick det fort och jag jobbar ju bara om söndagarna. Och jag har ju ganska mycket ledigt, med tanke på alla semestrar, och annat så jag har nt jobbat på 3 veckor nu! Jag ska jobba nästa söndag också, sen har jag semester igen! Nästa resa går till Gdansk, och jag var ju där för nt så länge sen, jag skrev ju ett inlägg om hur shoppingcentert såg ut där! Denna gången ska vi bo på ett lyxhotell som ligger lite på landet på en fin herrgård :) Det blir spa-behandlingar, hänga vid jacuzzin och shopping som gäller! Sen ska jag även besöka Budapest, som ligger i Ungern. Det blir första gången för mig som jag besöker Ungern. Det ska vara en av Europas finaste huvudstäder! Det får vi väll se sen ;) Förutom att jobba har jag arbetat i trädgården, vilket är ganska så jobbigt, men kul! :) Vi har bland annat sågat ner massa träd, rensat ogräs och vattnar blommerna! Man var helt slutkörd senare! (Bilder kommer senare!) Men som tur kom räddningen! Jag har precis ätit, och inte vad som helst utan min favoriträtt!♥ Pasta med räkor och svamp! Pappas eget recept dessutom :) Där är så gott att man nästan svimmar! Nu ska jag göra efterrätterna till imorgon! Kan ni gissa vad det är? Det börjar med vitchoklad... och slutar med Mousse ;)



Pastan:


Ansiktsmask i stora lass!

Kom nyss hem från en tur till affären. Som vanligt var jag tvungen att lägga i massa grejer i kundvagnen! Bland annat Schampo, hårinpackningar, Nya scrubbvantar och ansiktsmasker! Älskar ansiktsmasker och är beroende av dem, måste ha minst en i veckan ;) Min favorit är Passion Flower! Den luktar underbart och hun blir skinande ren  Fräsch. Idag köpte jag 7 st ansiktsmasker, hade redan förbrukat alla hemma! Jag köpte bland annat Hallon & Mango, Vit choklad mask, Hot Vanilla Fudge, Granatäpple & Passion Flower m.m
Jag köpte även Gliss schampo och även hårinpackning, det luktar som godis :3 Och självklart barnängens duschcreme som luktar passionsfrukt! Balsam har jag redan hemma, använder Elvital och Head & shoulders.
Har inte direkt några planer för veckan. Men nästa vecka har jag fullt upp! Ska bland annat till Liseberg och Bakken, massa shopping (ofc), Stranden, Badet och Bara vara med vännerna! Härligt :)
Resorna får vänta tills 2 veckor. Då blir det av Till Ungern och Polen på lyxhotell! :) Längtar verkligen!
Nu ska jag beställa 2 nya halsband (Kan bli fler, för jag är kär i hennes smycken!) från Cocoo som jag kommer visa så småningom i bloggen :)



Ansiktsmaskerna jag köpte:
(Det är skuggan som syns på den ena ansiktsmasken, det är däför den är svart!)


Spider!

Gissa vad som just hände!? Jag sitter på mitt rum tyst och fridfullt och tittar på film tills min storebror kommer in med en gigantisk spindel! Gissa om jag fick panik :o Skrek så högt att jag väckte allihopa i huset! Heh, Sry!
Som tur komemr pappa till räddning och släpper ut spindeln ;) Usch, känndes som jag skulle få en hjärtattack! Tror dessutom det var samma spindel som var i källaren här omd an när jag skulle lägag ner tvätten :o
Hatar verkligen spindlar och är superrädd för dom! Usch, får anlita en spindel-fångare haha ;)
Just nu plötsligt var jag på blogghumör ;) Uppdaterar inte min blogg så ofta, bara lite då och då.
Annars har jag nt så mycket för mig, bakade kladdmuffinns igår. Jag har ju en brossa som studerar till att bli bagare, han studerade hur jag gjorde under hela bakningen och "rättade" mig haha ^^
Lyckade blev dom iallafall ;) Dom andra uppskattade muffinsen :)
Usch, måste gå upp tidigt imorron! Ska ju som sagt till Sofie vid halv 10. Och jag har nt packat eller nånting!
Jag sov ju till halv 12 idag, hade säkert sovit längre om nt brossan hade väkt mig som vanligt.


Den hemska spindel som gömde sig i källaren:


I need Fashion!

Jo nu är det såhär att jag ska få mitt bakkonto snart, och då är det bara shopping som gäller!
Skulle bli tacksam om någon av er kunde tipsa mig om lite butiker, både irl och på nätet :)
Jag är en riktig tjejig tjej, gillar japanska söta grejer! Cerise är favorit färgen, men jag gillar i stort sätt alla färger :) Några Fashionsidor jag diggar: Cocoo, Melba, Forever 21, Junkyard m.m :)
Klickar in på massa grejer nu, från söta accesoarer till hattar osv.
Stackars pappa kommer nog få lätta lite på plånboken haha ;)
Några av mina senaste köp var 2 st Linnen på New Yorker i rosa och blå + en rosa leopard klänning som också kommer från New Yorker. Venne om grejerna finns i Sverige, köpte det i Polen :) Sen köpte jag ju också två grejer från Fokis bloppis! En rosa silkes jacka + en cerise/svart klänning! :) Så himmla nöjd med grejerna!
Först blev det strul med klänningen eftersom jag egentligen nt vann den (Köpt på tradera, och då får man en viss tid på sig att buda på saken. Den som lagt högst bud när tiden har gått ut vinner). Plötsligt fick vi ett mejl från en tradera personal som berättade att hon som egentligen vann auktionen hade ångrat sig, vilken tur för mig hihi!♥
Det tog ganska lång tid för paketet att komma, 1,5 vecka. Men det var det värt att vänta! Fick också en söt autograf :) Foki är absolut min förebild!



Själva paketet (Har målat över adressen):








Jackan:





Klänningen (Som var en aning för stor:



Hårfärg?

Jag har funderat så himla länge nu på vilken hårfärg jag ska ha!
Jag har funderat på platina-blond, rött (Rödare än innan) elelr ljusbrunt men jag kan verkligen nt bestäma mig!
Just nu har jag lite halv rött/brunt hår med 2 cm blond utväxt. Har ju redan köpt rödhårfärg men vet nt om jag vill använda den...  Men jag är nt nöjd med min naturliga blonda hårfärg. Varför? Jo för att min naturligablona hårfärg får mitt hår att se fett ut. Jag har väldigt fett hår, men med min naturliga hårfärg ser det alltid fett ut. Så jag måste tvätta håret varje dag, vilket jag gör ofc.
Har också funderat på svart men det har pappa nekat, han ville ju nt ens att jag skulle färga mig mörkbrunt innan och jag övertygade ju honom också med det röda håret. Maybe, maybe not?
Hursomhelst, imorron ska jag upp tidigt och sticka till Sofie ;) Stranden ofc! Sen bada i hennes enorma pool och övernattning ;) Skulle ju bli 30 grader imorron, hoppas hoppas!


Min hårfärg jag köpte, ska man använda den?





RSS 2.0