Maid klänningen har äntligen kommit!

Nu har äntligen min fina miad klänning kommit :D Gar tagit över 2 veckor för att få den! Dels för att jag var på semester i helg och att paketet hade fastnat i Ånge. Som tur så ringde Foki till Posten och fixade så jag fick paketet dagen efter! Så vi hämtade ut paketet direkt efter pappa hade kommit hem! Paketet var verkligen stort och vägde 1,4 kg! Dessutom så trodde jag att maidklänningen skulle bara vara en klänning + diademet då. Men så var det inte, det var diademet, klänningen, förklädet, knästrumporna och tyllklänningen för sig!
När jag hade på klänningen så tyckte pappa att jag liknade en servitris haha.
Dessutom så var den riktigt stor! Fick riktigt spänna åt bandet till förklädet så att den nt skulle falla av ^^
Här kommer lite bilder på klänningen + de andra tillhörande sakerna. Visar er en annan gång hur jag ser ut när jag har på mig den! För er som undrar så köpte jag den från Fokis Bloppis för 560 kr :)
Hannas Uggs!

Som ni ser har jag ännu en ny design på min blogg, vill tacka ookamii.blogg.se för den! :)
Iaf, idag när jag tittade på melbas hemsida såg jag att dem hade fått in uggs igen, och inte vilka som helst utan Hannas Uggs!♥ Hihi, har väntat riktigt länge på att de skulle komma, och nu har de äntligen gjort det!
Ska nog köpa ett par eller 2 så småningom, just nu sparar jag.


GoStar!

Jag tror knappt det är sant, men jag och 4 andra tjejer är utvalda till att bli GoStar!
Just nu är det röstning som gäller, och alla andra 4 tjejer är tiktigt grymma!
Svårt val, jag önskar er alla lycka till och tack för alla som röstar på mig det betyder verkligen :')(Syns kanske inte riktigt  på bilden, den blev lite liten :S)

Fullt upp!

Det är det minsta man kan säga, nu när skolan har börjat så kommer jag blogga betydligt mindre, vilket ni nog redan har märkt. Dessutom så reser jag ju också en hel del, och försöker vara mer social i mitt liv. Innan var jag riktigt beroende av datorn, idag är jag inte det. Iaf, ihelg var det kalas, och sen bio! Jag och Sofie såg Toy Story 3, haha.
Innan filmen började passade vi på att köpa smått och gott och shoppa lite. Nästan alla butiker var stängda :o Förutom Åhléns, där köpte jag en spegel (Vilket jag var i stort behov av) och lite badgel som luktar Jordgubbar som glittrar♥
Jag åt knappt något godis under bion, så jag har med mig 2/3 hem haha ^^ Bland annat köpte jag nötter, lite popcorn, coca cola osv. Just nu försöker jag plugga till morgondagens prov, klarar man inte av det får man inte ha kemi :o
Så jag måste verkligen ha alla rätt! Jag supar Coca cola för att bli piggare haha ;)


(Lägger in bilderna när jag har tid)


RSS 2.0