Fullt upp!

Ja det kan man verkligen säga! Vi har det alltid jätte kämpigt de sista veckorna innan vi slutar.
Väldigt många prov och läxor. + Jag får ju betyg till julen! Stackars farmor kommer nog bli ganska pank eftersom hon gick med på att jag skulle få 500 för ett MVG och 200 för VG! ;) Det värsta är att jag får hela tiden VG +!
Har alltid varit supernära ,VG och senast var på Engelskan där jag va 2 poäng ifrån MVG! Orättvist :/
Men jag fick iaf MVG på historia provet! ^^ Jag som hoppades på att bara bli godkänd haha! Aja, nu ska jag ta en paus från studierna och ta en dusch och sen svara på mejl :) Ha en fortsatt trevlig kväll♥

Julklappar!

Är det bara jag som redan börjat handla julklappar? :) Vet precis vad jag ska köpa till alla mina nära och kära♥
Själv har jag redan fått 2 st julklappar i förskott! Jag fick 1000 kr av farmor och farfar som jag fick köpa vad jag ville med och sen slå in det jag köpte själv vilket jag har gjort :) Än sålänge har jag köpt 2 st t-shirts från Phoenix!
Jag har även bloggat om dom om ni tittar på mina äldre inlägg. De kostade 249 kr st, så jag har fortfarande 500 kr kvar att spendera! Nästa vecka är det väla som gäller och då ska jag köpa ännu mer! Min lillkusin kommer ju till Sverige och firar jul med oss! Det är hennes första jul, och den ska bli speciell! Har redan köpt ett skötbord till henne och lite kläder :) Världens gulligaste unge!♥ Vad önskar mina läsare sig till jul? :)
Julklapparna :)

Teater

Idag var det skola som vanligt och äntligen har jag sovit ut! Jag brukar normalt sova ungefär 6-7 timmar varje natt men jag har sovmorgnar på fredagar till 09:45. + Jag sov 5 timmar innan :) Idag så hade jag bara 2 lektioner för sen skulle min klass och 9:orna gå på Teater i Helsingborg och snacka om mycket folk!
Vi tittade på en pjäs som heter dr Jekyll and mr Hyde som utspelar sig i London på 1800-talet om jag minns rätt.
Den framstående forskaren Dr Jekyll är besatt av att renodla godheten. Genom olika experiment lyckas han få fram ett extrakt som ska kunna separera godhet från ondska. Därmed tror Jekyll sig ha funnit ett botemedel för psykpatienter som farit illa och drömmer om att få prova sitt extrakt. Dr Jekyll blir dock utskrattad av sina kollegor och i sin desperation utsätter han sig själv för experimentet. Medlet fungerar, men inte som det var tänkt. Ut ur denne godhjärtade man träder ondskan fram i skepnad av Mr Hyde. Vätskan är dessutom beroendeframkallande - ju djupare han sjunker i missbruket, desto större makt tar Mr Hyde. Det är Malmö Opera som skådespelar och det är nästan mer en musikal än en pjäs :) Skådespelarna är verkligen superduktiga och sjunger otroligt bra!
Det enda minuset med pjäsen var att det alltid var soffor på scenen som de bara flyttade runt när de skulle vara någon annan stans. Men jag rekommenderar pjäsen verkligen! ^^
En bild ifrån pjäsen :)

Jul!

Julen närmar sig med stora steg och snart är faktiskt 2010 över! Känns som om året bara har passerat! Det går alltid så fort :o Men jag längtar jättemycket till jul då jag får träffa mina nära och kära :) Dessutom så kommer min kusiner och faster ifrån England och ska fira jul med oss! Jag kommer skämma bort gullungen med julklappar hihi. Har redan köpt en supersöt julklänning, ett skötbord och ett par strumpor som matchar hennes mössa :) Sen så ska jag handla ännu mer julklappar till släkten och vännerna. Jag älskar att shoppa så det passar mig bra att köpa julklappar ;) Jag har faktiskt redan fått min ena julklapp av farmor i förskott som är 1000 kr! :) Eftersom jag föredrar att köpa mina egna grejer så att det inte blir fel så sa hon att jag fick köpa vad jag ville för dom och sen slå in sakerna jag köpt för pengarna! Ska köpa bland annat en t-shirt för 249 kr (Visar upp den sen), En salem t-shirt, ett Salem halsband och presentkort på Hm :) Ska nog önska mig en keyboard också, om inte pappa skulle betala den.
Det bästa är ju när han betalar haha ;) I söndags så var det ju första advent och vi julpyntar just den dagen! Så nu är alla julstakar framme, julstjärnorna lyser i fönstren, gardinerna byts ut, mer rött grönt och vitt osv. Jag längtar alltid supermycket till julen då min fina kopparstjärna lyser i fönstret! Älskar verkligen den och det är synd att man bara använder julstjärnor till julen, det skulle ju vara konstigt om jag hade julstjärnan hängandes i fönstret hela året? :S

RSS 2.0