Salem Al Fakir Live 12/11 2010 The Tivoli

Hej bloggen och sry för att jag inte bloggat, men jag har mycket att göra irl och försöker roa mig och ta vara på mitt liv istället för att blogga hela dagarna! Bland annat så har jag och min kompis Louise varit och sett Salem al Fakir live på The Tivoli i Helsingborg! Den konserten är verkligen ett minne för livet♥ Även om konserten blev 30 minuter försenad så var det värt att vänta på! Jag minns hur nervös jag var 15 minuter innan och tittade säkert på klockan minst 3 gånger i minuten :o Det blev mycket jubel när han kom in på sen och satte sig vid sin keyboard!
Jag stod en halvmeter ifrån honom! Och när han tittade ner på mig så trodde jag att jag skulle sjunka igenom golvet!
När han kommer till Skåne igen så ska jag självklart boka biljetter till hans konserter! Jag tycker alla som diggar Salem borde se honom live, det är jättestor skillnad live än att lyssna på hans platta! Live är mycket bättre, Varje år så gör han om sina låtar så de låter inte riktigt på samma vis, mycket dans och energi på scen, man skrattar väldigt mycket osv. Finns ingeting negativt att säga om den saken :)
En suddig bild ifrån konserten! Ursäkta den kassa kvaliten, men mina händer skakade när jag skulle ta bilden och jag var lite blyg och vågade knappt se upp på honom i början :S

RSS 2.0