Polen, Kent och Pyjamaspartyn♥

Idag har det varit skola som vanligt, och jag har fått jobba ifatt allt jag missat eftersom jag har varit väldigt sjuk nu den senaste veckan :( Stannade hemma från skolan på onsdagen och vi hade även Franska prov då, så jag kommer få göra det förr eller senare. Nästa vecka har jag prov i Historia på Onsdag och Engelska på Torsdag. Får plugga rejält nu i helgen, haha. Idag när jag skulle hem stötte jag på en gammal vän. Han var så söt att han tjusade mig hem, och riktigt obehagligt var det, fast roligt! Haha han körde på ett gupp och sen ner för en backe och jag satt där bak och skrek hela tiden bromsa haha! Dessutom var jag i Polen (Igen) Förra helgen! Denna gången var det tyvärr inget lyxhotell, men det var fint ändå♥ Tog dock inte särkilt många kort, för typ hela stället var dött ;o Vi bodde en bit utanför Gdansk, så vi fick passa på att åka in till Centrum på lördagen och shoppa lite! Jag köpte en jättefin svart ny vårjacka, love it! Det köpcentrum jag var i hade 5 våningar och var gigantiskt! Man kan gå där i timmar utan att tröttna, dom hade verkligen allt! Dock köpte jag inget mer på dena resan, men jag ska ändå snart till väla :) Vi var där från Fredag kväll till sent på natten på Söndagen. Men flyget blev försenat i 3 timmar! Först trodde dom det var en bomb i en övergiven väska, så dom fick tömma hela flygplatsen och det snöade där ute! Fick stå och frysa i en halvtimme... inte så kul. Sen var flyget försenat i en timme. Sedan skulle dom byta hjul på flygplanet och sen var det tekniska problem. Usch, då var jag riktigt sur! Men som tur var där ingen bomb i väskan det var falskt alarm och jag kom hem säkert :) Imorgon ska jag ha pyjamasparty med min kompis Sofie, ska defenitivt se på Melodifestivalen! Ska dessutom färga håret (Kolla förra inlägget)
 Sen nästa vecka igen ska jag kanske sova över med Johanna och sen Luka. Längtar verkligen efter mina kompisar, det var verkligen länge sen jag sovde över med någon kompis, mest för att jag inte hunnit och har varit utomlands ;/ Men nu ska jag iallafall inte resa förrän i maj, då blir det Mallorca och Då ska även Brossan med♥
 På söndag ska jag och pappa till Malmö och kolla på bandet Kent! Dessutom ska jag ha på min öronploppar! Men jag ser ändå fram emot det :)
Shoppingcentert i Gdansk:
Färga håret!

Äntligen ska jag färga håret igen! Det var ett tag sen jag färgade mig (Oktober). Sist jag färgade håret hade jag brun färg, men denna gången ska jag färga håret... Rött ^^ Jag ville egentligen ha mycket rödare färg eller svart hår men det fick jag absolut inte. Aja får nöja mig med dena hårfärgen sålänge ;) Har ju brunt nu, fast man ser blonda slingor däruppe osv. Längtar verkligen, ska bli så himla roligt och se vad alla ska säga haha.
 Mina föräldrar var helt negativa mot detta men jag lyckades övertala pappa tillslut. Dessutom så är det mycket lättare nu med min laptop att importera bilder in i laptopen eftersom jag har 300 bilder på den.
 Och på den förra datorn så skulle den importera just alla även om jag redan hade dom, men som tur gör inte dena laptopen det. Dessutom går det mycket snabbare♥ Annars hade jag sportlov förra veckan, var meningen att jag skulle sitta och studera och göra mina läxor men det blev inget av det haha :) Hade bland annat matteprov idag, men jag tror det gick bra! Istället för att plugga har jag spenderat mycket tid vid gSm och varit ute och gått promenader haha. Annars så har jag varit med mina kompisar idag, Roksana och Cornelia :) Ska gå och se på film nu, är ändå ganska trött. Ska försöka sortera bort alla plagg från golvet också haha ;)
Min hårfärg:


RSS 2.0