Linser♥

Jag diskuterade med min optiker, och ja jag ska få linser :D Nästa vecka ska vi ha lite övning innan jag får dom. Man måste ju våga ta in ut ut linserna. Jag var jättenervös när han skulle göra det (Optikern gör det alltid första gången) jag t.o.m började gråta :S Det gjorde även lite ont först, men nu får jag börja vänja mig. Dessutom var jag tvungen att klippa ner mina naglar för att få linser! Man kan nt ha långa naglar och ha linser, då gör det nog riktigt ont! Jag hittade iaf ett par Hello Kitty grejer som linsskydd, glasögon skydd osv när jag surfade runt på google. Tyvärr så kommer jag nt ihåg vilken sida det var! Skulle absolut inte tacka nej till Hello Kitty linsskydd! Dessutom brukar det ta ca 1 timme för första gången att sätta in linserna för en nybörjare! Sen ska vi gå igenom lite om hygienen, för den måste man verkligen sköta om man ska ha linser, men det blir inga problem! ;) Det ska verkligen bli kul att slippa mina gamla fula glasögon...


Kommentarer
Postat av: Millah

Oj? Låter som en hel vetskap?

Jag köpte sånna där färgade linser en gång och dem bara "klickade" jag på ögonen och sen var det bara pluppa ut dem. Gjorde varken ont eller var svårt? ...och långa naglar det hade jag också?Men det kanske är skillnad på "glasögon-linser"?

2010-08-19 @ 11:56:18
URL: http://millahsundberg.blogg.se/
Postat av: DUMLE__

Själv har jag linser och jag säger dig att det int är nåt att oroa sig för, efter ett tag blir det lika normalt som att borsta tänderna ;P Men lycka till och allt :)

2010-08-19 @ 14:23:53
URL: http://-
Postat av: Emmaan :)

Haha linser hade aldrig funkat för mig xD

Jag har långa naglar och blir handikappad utan dom ):

Men min bror fick linser men han tkt de var för besvärligt att sätta in dom och ta ut dom, han e fortfarande nybörjare. Så nu går han utan linser istället :s

2010-08-19 @ 14:36:06
URL: http://bestavennerna.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Va? nej optikern sätter bara om man ber om det.

Det gör inte ont.

Och dessutom så tog det 10 minuter för mg de första gångerna med linser det kanske var så där för dig men skriv inte att '' det brukar ta en timme för nybörjare '' för det stämmer verkligen inte.

2010-08-21 @ 13:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0